• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 14:02

جلسه هماهنگی آمادگی تمرین دورمیزی زلزله و حوادث CBRNE

به منظور هماهنگی بیشتر با دبیران کمیته مدیریت خطر مراکز دارای نقش در سناریو، جلسه تمرین دورمیزی زلزله و حوادث CBRNEدر ستاد مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری تمرین دورمیزی زلزله و حوادث CBRNE (حوادث شیمیایی، بیولوژیک رادیواکتیو، هسته ای و انفجاری) با حضور اعضای کمیته مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه در روز شنبه 27 آبان 1402، به منظور هماهنگی بیشتر با دبیران کمیته مدیریت خطر مراکز دارای نقش در سناریو، جلسه ای در روز شنبه15 آبان 1402 در ستاد مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه برگزار شد.

دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان در خصوص اهداف برگزاری تمرین، لزوم ارتقا آمادگی دانشگاه و پاسخ مناسب به حوادث و بحران ها توضیحاتی ارائه کرد.
رقیه چمانی، کارشناس حوادث و فوریت های پزشکی به بررسی سناریو تدوین شده و موارد آمادگی مراکز (بیمارستان، دانشکده، خوابگاه، شبکه بهداشت) پرداخت.
مقرر شد دبیران کمیته بحران و پدافند غیر عامل مراکز مشارکت کننده در تمرین دورمیزی، وظایف، نحوه پاسخگویی، ارائه گزارش و حضور فعال تمام اعضا در زمان تمرین (در اتاق بحران مراکز مربوطه) را پیگیری کنند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل
زلیخا محمدپور