برپایی بزرگترین نمایشگاه هفته سلامت با همکاری شهرداری تهران

به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت با شعار سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت- حال خوب ساختنی است، بزرگترین نمایشگاه هفته سلامت با همکاری شهرداری تهران و به میزبانی شهرداری منطقه 6 در محل بوستان لاله از تاریخ 1 الی 7 اردیبهشت از ساعت 17 الی 22 برگزار شد.

تدوین فرایند مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی در عرصه خودکشی

با توجه به لزوم انجام مداخلات لازم در حوزه خودکشی به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی روبه رشد و به منظور پیشگیری از اقدام مجدد افراد، جلسه ای به منظور تدوین فرایند مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی بیمارستانی در عرصه خودکشی در روز دوشنبه 27 فروردین 1403 برگزار شد.

شیر مادر حافظ نوزاد در برابر عوامل عفونت زا

در راستای اجرای ماده 35 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در زمینه ارتقا سطح آگاهی و مهارت کارکنان متولی سلامت مادران و نوزادان اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، دانشگاه بابل از بانک شیر مادر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد.

دکتر سعید ناطقی: بهبود شاخص ها در حوزه سلامت مادران جز با همت و تلاش های بی شائبه کادر درمان محقق نمی شود
مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران

به مناسبت کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در شاخص مورتالیتی مادران در سطح استان تهران، مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران در اسفند ماه 1402 با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های زنان و زایمان، بیهوشی، قلب و ... در معاونت درمان برگزار شد.

بازدید نوروزی کارشناسان از بیمارستان اقبال

کارشناسان این معاونت روز پنج شنبه 9 فروردین 1403 از بخش های بلوک زایمان، پس از زایمان، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، واحد تصویربرداری و درمانگاه های بیمارستان اقبال بازدید کردند.

بازدید نوروزی کارشناسان از بیمارستان آیت اله کاشانی و مفرح

کارشناسان این معاونت در روز جمعه 10 فروردین 1403 از همه بخش ها و واحدهای بیمارستان های آیت اله کاشانی و مفرح، از جمله بلوک زایمان، پس از زایمان، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، ICU، CCU ، NICU ، تصویربرداری و درمانگاه بازدید کردند.