• تاریخ انتشار : 1402/04/03 - 11:16

دکتر علی گنجعلی خان: در تلاش هستیم تا موانع موجود در مسیر ترویج زایمان طبیعی را برطرف کنیم

کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی روز دوشنبه بیست ونهم خرداد 1402، با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان دانشگاه، مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی و روسای بخش های زنان و زایمان بیمارستان های دانشگاهی در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی در روز دوشنبه بیست ونهم خرداد 1402، با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان دانشگاه، دکتر زینت قنبری، مدیر گروه آموزشی بیماری های زنان و زایمان دانشگاه، دکتر مریم دامغانیان، مدیر گروه آموزش مامایی و بهداشت باروری دانشگاه، دکتر راضیه معصومی، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه، مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی و روسای بخش های زنان و زایمان بیمارستان های دانشگاهی در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
 دکتر گنجعلی خان ضمن اشاره به ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار داشت: ما در تلاش هستیم تا بتوانیم در حد اختیارات خود چالش ها و موانع موجود در مسیر ترویج زایمان طبیعی را برطرف کنیم.
وی از مهم ترین چالش های موجود به تامین فضای مناسب جهت اتاق های LDR  و ارتقا کمی و کیفی کلاس های آمادگی برای زایمان در مراکز تحت پوشش اشاره کرد.
دکتر قطبی زاده گزارش پایش شاخص های ترویج زایمان طبیعی در سال 1401 و اقدامات صورت گرفته در این راستا را ارائه کرد و عملکرد دانشگاه را در اجرای بند چ ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در زمینه افزایش پنج درصدی زایمان های بی درد دارویی و غیردارویی موفق گزارش کرد.
مژگان اکبری در خصوص ممیزی پرونده های سزارین مناسبتی مورخ 1402/02/02 توسط اعضای پریناتولوژی دانشگاه، پایش کلیه کلاس های آمادگی برای زایمان موجود در بیمارستان های تحت پوشش، برگزاری دوره عملی زایمان بی درد برای متخصصین بیهوشی داوطلب مطالبی را عنوان کرد. مهم ترین مسائل و پیشنهادات مطرح شده به عنوان مصوبات جلسه به تصویب رسید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
مژگان  اکبری