• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 09:51

دوره آموزشی آشنایی با یونیت و تجهیزات دندانپزشکی و اساس عملکرد آن ها

دوره آموزشی آشنایی با یونیت، تجهیزات دندانپزشکی و کارشناسی خرید با همکاری دانشکده دندانپزشکی روز سه شنبه 21 آذر1402 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط  عمومی معاونت درمان، هفتمین دوره آموزشی آشنایی با یونیت و تجهیزات دندانپزشکی و اساس عملکرد آن ها با همکاری دانشکده دندانپزشکی روز سه شنبه 21 آذر 1402 با دوازده امتیاز بازآموزی در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

این دوره با حضور کارکنان اداره تجهیزات پزشکی معانت درمان، کارکنان اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، مسئولین و کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز، بیمارستان های دولتی، خصوص و دانشکده های تابعه برگزار شد.

مهندس مهرنوش لطفی، رئیس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان، ضمن تقدیر از همکاری و برگزاری دوره های آموزشی به خدمات پس از فروش و MDR اشاره کرد.

مهندس جاپانی، مدرس دوره در خصوص عملکرد یونیت -صندلی دندانپزشکی، نحوه کارشناسی و بررسی های فنی صحبت کرد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار تجهیزات پزشکی
مژده قانی

مژده قانی