• تاریخ انتشار : 1399/06/18 - 14:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 465
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر سید فرشاد علامه در نشستی با مدیران معاونت درمان دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان یک دانشگاه مادر با توجه به پشتوانه علمی و بالینی درخشان باید در ارائه پیشنهادات اصلاحی برای به‌روزرسانی پروتکل‌های درمانی کشور فعال و پیشرو باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، سومین جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه دوشنبه 17 شهریور 1399 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، مرجانه تقوی مدیر اداره نظارت بر درمان بیماران بستری، دکتر محبوبه میرزایی مسئول آمار و مدارک پزشکی و مشاوران معاون درمان برگزار شد.
دکتر علامه در این جلسه ضمن پیگیری روند مصوبات جلسات پیشین شورای مدیران بر ترویج فرهنگ الکترونیکی شدن نسخ پزشکی و گزارش‌های پرستاری در بیمارستان‌های تابعه تأکید کرد و گفت: باید میزان پذیرش مدل‌های رایج الکترونیکی کردن پرونده‌های بیمارستانی هم در نسخه‌نویسی پزشکان و هم در ثبت گزارش‌های پرستاری را در کادر درمانی افزایش دهیم و تا فراهم شدن مجوزهای قانونی لازم، آموزش‌ها و زیرساخت مناسب را برای اجرای آن در مراکز تحت پوشش فراهم کنیم.
وی در ادامه تجمیع تمامی دستورالعمل‌های وزارتی و دانشگاهی حوزه درمان را بسیار ضروری خواند و گفت: کارشناسان ستاد معاونت درمان باید کاملاً بر تمامی دستورالعمل‌های مربوطه احاطه داشته و نسبت به تهیه یک آرشیو جامع همکاری لازم را با خانم تقوی انجام دهند. بی‌شک بسیاری از این شیوه‌نامه‌ها نیاز به بازنگری و اصلاح دارد و دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان یک دانشگاه مادر با توجه به پشتوانه علمی و بالینی درخشان باید در ارائه پیشنهادات اصلاحی برای به‌روزرسانی پروتکل‌های درمانی کشور فعال و پیشرو باشد. در ابلاغ دستورالعمل‌ها، باید خودمان را جای کسانی بگذاریم که قرار است این شیوه‌نامه‌ها را در مراکز اجرا کنند ازاین‌رو باید بسیار روان، ساده و گویا نکات کلیدی و مهم پروتکل‌ها را استخراج و در اختیار کادر درمانی قرار دهیم و بر اجرای آن نظارت کنیم.
دکتر گنجعلیخان در خصوص به‌کارگیری افراد خبره و توانمند در حوزه نظارت بیمارستانی توضیحاتی داد و افزود: با توجه به محدودیت‌های موجود برای تأمین نیروی انسانی، اثربخشی کار هر یک از کارشناسان در تحقق اهداف این معاونت نقش بسزایی دارد. احاطه کامل کارشناسان معاونت درمان به‌عنوان رابطین میان ستاد وزارت بهداشت و دانشگاه با محیط، نسبت به دستورالعمل‌های ابلاغی و توانایی در تحلیل درست آن برای ارائه شیوه‌نامه‌های کاربردی در بیمارستان‌های تحت پوشش بسیار مهم است.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت برگزاری کمیته‌های بیمارستانی افزود: لازم است رابطین کمیته‌های بیمارستانی مصوبات کمیته‌های مربوط به حوزه درمان را به ستاد معاونت درمان ارسال کنند تا پس از بررسی کارشناسی در این معاونت، مغایرت‌های قانونی احتمالی از این ستاد به روسای بیمارستان‌ها اعلام و نسبت به اصلاحات موردنیاز اقدام شود.
 دکتر میرزایی در این جلسه گزارشی از روند مراجعه بیماران مبتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های ریفرال، مرکز قلب و مرکز طبی کودکان را از یکم تا 16 شهریور 1399 ارائه کرد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد,اخبار مدیریت پرستاری,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 239979
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه