• تاریخ انتشار : 1403/04/12 - 08:50

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاون درمان دانشگاه به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت دانشگاه

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاون درمان به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت دانشگاه تقدیر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سعید ناطقی
معاون محترم درمان دانشگاه

حرکت، پویایی، شادابی و نشاط از نشانه های جامعه جوان بوده و جوانی جمعیت، اصلی راهبردی و موثر در پیشرفت و اقتدار آفرینی کشور عزیز اسلامی مان به شمار می آید.
به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین کلیه دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات درمانی سراسر کشور بر خود لازم می دانم از همکاری صادقانه، اهتمام و عملکرد بسیار ارزشمند جنابعالی که نهایت تلاش خود را در پیشبرد منویات مقام معظم رهبری، درخصوص اهمیت و تاثیر مقوله جوانی جمعیت در اقتدار ملی به عمل آورده اید تقدیر و تشکر نمایم.
موفقیت، سلامتی و توفیق روز افزون شما و همکاران محترم تان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی