• تاریخ انتشار : 1402/10/05 - 08:06

کارگاه آموزشی سامانه جامع نظارتی

کارگاه آموزشی سامانه جامع نظارتی با حضور دکتر شیوا خوشنویس، معاون مدیر نظارت و اعتباربخشی، افسانه شیخ سفلی، سرپرست اداره نظارت بر درمان سرپایی، مسئولین نظارت بر درمان مراکز / شبکه ها و کارشناسان نظارتی، روز یکشنبه 3 دی 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، کارگاه آموزشی سامانه جامع نظارتی با حضور دکتر شیوا خوشنویس، معاون مدیر نظارت و اعتباربخشی، افسانه شیخ سفلی، سرپرست اداره نظارت بر درمان سرپایی، منصوره زارعی، کارشناس نظارت بر درمان و مسئولین نظارت بر درمان مراکز / شبکه ها و کارشناسان نظارتی، روز یکشنبه 3 دی 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
در این نشست درخصوص معرفی سامانه مدیریت فرآیندهای الکترونیک (سمفاد)، لزوم راه اندازی این سامانه، اقدامات انجام شده و اهداف سامانه جامع نظارتی مطابق با برنامه عملیاتی مدیریت نظارت و اعتباربخشی صحبت شد.
همچنین آموزش های لازم در خصوص ثبت مرحله به مرحله سامانه و درج بازدیدهای نظارتی توسط ناظر و کارشناس مسئول نظارت ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مریم جنتی