جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت و با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر جواد ملبوبی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، روسا، مدیران و معاونان درمان بیمارستان ها و مدیران ارشد معاونت درمان، روز پنجشنبه، دوازدهم آبان 1401 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

بررسی موارد صدور پروانه بیمارستان یاس

به منظور بررسی وضعیت درخواست های ثبت شده در سامانه الکترونیک صدور پروانه با هدف کمک به تسریع در انجام فرآیندهای سامانه و بررسی موانع موجود در فرآیندها، جلسه مشترکی با حضور دکتر جعفریه، رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، روز چهارشنبه نوزدهم مرداد 1401 در دفتر مدیریت بیمارستان برگزار شد.

جلسه کمیسیون ماده بیست صدور پروانه

در جلسه کمیسیون ماده بیست صدور پروانه تعداد پنجاه و نه پرونده درخصوص صدور موافقت اصولی، صدور پروانه موسسات، صدور پروانه مسئول فنی، تمدید موافقت اصولی و ... بررسی شد.

دکتر آرش سیفی: دستیابی به ارتقا ایمنی و سلامت بیماران از اهداف معاونت درمان است

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر آرش سیفی، عضو هیئت علمی کمیته کنترل عفونت دانشگاه، دکتر زینب صیامی مشاور بیماری عفونی معاونت درمان، مهناز هادی پور, کارشناس مسئول کنترل عفونت و دیگر پزشکان کنترل عفونت روز دوشنبه دهم مرداد 1401 با همکاری کالج بین الملل برگزار شد.

تاکید دکتر شیرین افهمی، به نقش سوپروایزر کنترل عفونت در نظام مراقبت عفونت بیمارستانی

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر شیرین افهمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مدرس و سوپروایزرهای بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی روز یکشنبه نهم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.