• تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 12:39

سمینار استانداردهای اعتباربخشی گروه پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سمینار استانداردهای اعتباربخشی گروه پزشکی باحضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، سرپرست معاونت درمان، دکتر جواد ملبوبی و جلال فتح آبادی، ارزیابان ارشد کشوری، سارا صالحی، رئیس اداره کیفیت و اعتباربخشی، روز دوشنبه 9 مهر 1403 در سالن زرگر بیمارستان سینا برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان گفت: اعتباربخشی کار مهمی است و اصل همه بیمارستان ها اعتباربخشی است. کتاب اعتباربخشی درواقع کتاب هدایت بیمارستان ها است و لازم است همه مدیران، روسا و پرسنل بیمارستان با این کتاب آشنایی لازم را داشته باشند، آن را مطالعه کنند و سنجه های مربوط به خود را بشناسند. با رعایت برخی مسائل ساده، نتایج بزرگی به دست می آید. یکی از اهداف ما در معاونت درمان این است که همکاران بهبود کیفیت و اعتباربخشی را درگیر تمامی فرآیندهای بیمارستانی کنیم و نحوه شیوه نامه ها و نحوه برقراری ارتباط با بیمارستان ها از طریق اعتباربخشی باشد.

وی افزود: بحث ما نمره گرفتن در اعتباربخشی نیست و هدف، ارائه خدمت مناسب به بیماران است. باید در تمامی مراحل کاری خود، سنجه های اعتباربخشی را بگنجانیم و کیفیت خدمات را در بیمارستان ها بالا ببریم. بیمارستان های دانشگاه در مقایسه با سال های گذشته بهبود چشمگیری داشتند اما هنوز مسیر زیادی باقی مانده است.

سارا صالحی ضمن تشکر از پذیرش میزبانی این جلسه توسط تیم رهبری و مدیریت بیمارستان سینا، به اهداف این جلسه شامل توانمندسازی و جلب مشارکت هر چه بیشتر گروه پزشکی به عنوان عضو مهمی از تیم درمان در اجرای استانداردهای اعتباربخشی اشاره کرد.

وی گفت: بررسی نتایج اعتباربخشی دور پنجم نشان می دهد، تقویت محور رهبری و مدیریت کیفیت در همه گروه ها به ویژه گروه پزشکی کمک شایانی به بهبود کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی خواهد کرد.

در این سمینار در خصوص چالش ها، رهبری و مدیریت و استانداردهای بالینی پزشکی در اعتباربخشی مطالبی ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار معاونت درمان
نویسنده