• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 10:45

جلسه آموزش برنامه عملیاتی و شاخص ها

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اداره کیفیت و اعتباربخشی این معاونت جلسه آموزش برنامه عملیاتی و شاخص ها را با حضور نمایندگان مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، در روز شنبه 10 شهریور 1403 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار کرد.

در این جلسه موارد مربوط به ارزیابی اعتباربخشی جامع این مراکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان به ارائه توضیحات لازم درخصوص تدوین و پایش برنامه عملیاتی و شاخص ها پرداخت.
از نکات مورد تایید در این جلسه ارتباط بین عملکرد روزانه، فرآیندها و ساختارها با برنامه های عملیاتی و شاخص ها بود که در صورت مدیریت صحیح آن ها، زنجیره ارائه خدمات دچار کمترین چالش بوده و بر اساس بهبود مستمر در حال حرکت خواهد بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی