همفکری مسئولین تغذیه بالینی بیمارستان‌ها

جلسه همفکری مسئولین تغذیه بالینی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به منظور بررسی موانع و محدودیت‌ها در زمینهٔ اجرای مشاوره تغذیه بیماران به میزبانی بیمارستان شریعتی برگزار شد.

کمیته تغذیه بالینی

جلسه کمیته تغذیه بالینی دانشگاه باحضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، شیما هادوی، مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت درمان و دیگر اعضای کمیته روز شنبه 9 دی 1402 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

برگزاری کارگاه دو روزه حمایت تغذیه ای در بخش مراقبت های ویژه

کارگاه دو روزه حمایت تغذیه ای در بخش مراقبت های ویژه در تاریخ 6 و 7 دی 1402 با امتیاز بازآموزی به صورت حضوری در سالن آمفی تئاتر مرکز قلب تهران، با حضور مشاورین تغذیه بالینی شاغل در مراکز تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

مدیریت تغذیه پزشکی در نارسایی پیشرفته قلبی تحتLVAD (Left Ventricular Assist Device)
پنجمین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی

رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی: برگزاری مورنینگ های تخصصی گروه تغذیه بالینی با سایرگروه های پزشکی نقش موثری در افزایش آگاهی گروه های تغذیه و ارتقا مدیریت تغذیه بیماران خواهد داشت.

چهارمین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی
مدیریت تغذیه پزشکی در بارداری چند قلویی

چهارمین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی

دکترصاحبدل: همکاری با متخصصین تغذیه در امر مشاوره تخصصی بیماران نقش مهمی در مدیریت بیماران باردار پرخطر خواهد داشت.

برگزاری مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی

دکتر شفیعی: امروزه درمان بیمار یک کار گروهی است و مشاور تغذیه عضوی از تیم درمان است که با همکاری با سایر اعضای تیم درمان نقش بسیار مهمی در روند بهبودی بیمار خواهد داشت.

تدوین دستورالعمل پیگیری و ارجاع بیماران مبتلا به سوء تغذیه

جلسه ای در ارتباط با اهمیت توجه به سوء تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان ها، در زمان بستری و همچنین پس از ترخیص از بیمارستان و اهمیت تدوین دستورالعمل جامع و هدفمند با هدف ساماندهی سیستم ارجاع در هردو سطح یعنی ارجاع بیماران از بیمارستان ها به سیستم بهداشتی برای پیگیری روند درمان پس از ترخیص و همچنین ارجاع بیماران نیازمند دریافت خدمات تخصصی از بهداشت به سیستم بیمارستانی برگزارشد.