• تاریخ انتشار : 1402/04/20 - 12:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 379
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

00:00
00:00
دانلود

اگر چه علت بسیاری از سرطان ها ناشناخته است،لیکن بروز یک مورد از هر سه مورد سرطان با آنچه که شما  می خورید و می نوشید در ارتباط است. مانند رژیم غذایی پرچرب که خطر ابتلا به سرطان های پستان، رحم، پروستات، کولون و رکتوم(روده بزرگ) را افزایش می دهد. اضافه وزن نیز احتمال ابتلا به سرطان های رحم، کیسه صفرا، کلیه، معده، روده بزرگ و پستان را افزایش می دهد. سرطان معده و مری نیز با استعمال سیگار و مصرف گوشت مرتبط شناخته شده اند. مصرف زیاد الکل نیز موجب ابتلا به سرطان های دهان، گلو، مری، حنجره و کبد می شود.

مطلب آموزشی در فایل زیر آگاهی بیشتری در این زمینه به شما ارائه می کند.

  • کد خبر : 238056
فاطمه پولادی
تهیه کننده:

فاطمه پولادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب