• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 08:29

کارگاه مراقبت های پرستاری در شیمی درمانی

کارگاه سه روزه مراقبت های پرستاری در شیمی درمانی با 15 امتیاز بازآموزی از روز سه شنبه 10 مهر تا روز پنجشنبه 12 مهر 1403 در حال برگزار است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، کارگاه سه روزه مراقبت های پرستاری در شیمی درمانی با 15 امتیاز بازآموزی از روز سه شنبه 10 مهر تا روز پنجشنبه 12 مهر 1403در سالن شهید میرزایی انستیتو کانسر با حضور پنجاه نفر از پرستاران با همکاری مدیریت امور پرستاری دانشگاه و انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.

دکتر فاضل الهی، فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی، دکتر رامش عمرانی پور، متخصص جراحی سرطان، دکتر حسین رنجبر، فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی، دکتر کامران رودینی، فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی، دکتر زهرا جهانگرد، متخصص داروسازی، دکتر هانیه کامیاب، متخصص داروسازی بالینی، دکتر ثریا ابراهیم پور، دکترای تغذیه بالینی، دکتر مامک طهماسبی، متخصص طب تسکینی، دکتر سهیلا مانی فر، متخصص بیماری های دهان و فک و صورت، ویدا چهری، سرپرستار، اسفندیار عسگری، پرستار، حسین کرمی، سوپروایزر آموزشی و مرضیه احمدی، سوپروایزر از مدرسین این کارگاه هستند.

ویدا چهری، معصومه رحیمی، مرضیه جامه بزرگی و حسن احسان فر، سرپرستاران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به عنوان راهنمایان و ارزیابان بالینی در بخش های شیمی درمانی، آموزش های عملی نحوه تهیه و تنظیم دور با استفاده از پمپ های کموتراپی، آموزش تزریق و زمان تزریق فاکتورهای رشد، آماده سازی و تزریق داروهای کموتراپی، تشخیص و معاینات بالینی سرطان و اورژانس های جراحی سرطان، آشنایی با انواع گرافت و نحوه مراقبت از بافت گرافت شده، مراقبت های تسکینی در بیماران سرطان، گزارش پرستاری و آموزش به بیماران و همراهان، مراقبت از رگ و پورت و ... را برعهده دارند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی