• تاریخ انتشار : 1403/05/06 - 13:05

هم اندیشی کسورات دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه هم اندیشی کسورات دانشگاهی با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی دانشگاه، دکتر محمد تقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، دکتر محمدرضا جعفری، معاون پشتیبانی بیمارستان شریعتی، دکتر محمد علی سورکی، معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مسئولان درآمد و حسابداری مراکز منتخب در روز شنبه 6 مرداد 1403 در سالن ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان بررسی تخصصی کسورات مرکز به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع بیمارستانی را ضروری دانست و اشتراک گذاری تجربیات موفق مراکز به عنوان راه حل های کاهش کسورات در دانشگاه را موثر خواند.

در این نشست دکتر طالبیان در زمینه نحوه درخواست آزمایشات روتین در مراکز، راه حل هایی را پیشنهاد کرد.

سارا اخوان، رئیس اداره اقتصاد درمان معاونت درمان گزارش وضعیت کسورات مراکز را به صورت داشبورد تنظیم شده از بستر سامانه های بیمه ای ارائه کرد و پلتفرم اولیه سامانه درخواست تمام وقتی پزشکان، که توسط اداره اقتصاد درمان معاونت درمان در بستر سمفاد دانشگاه راه اندازی شده است، معرفی و بررسی شد.

به دنبال مباحث مطرح شده با توجه به سرفصل های کسورات، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و بیمارستان های شریعتی، بهارلو، رازی تجربه موفق خود را درخصوص تعیین ناظر آزمایشگاه برای کاهش سرفصل کسورات کدهای خدمتی ارائه کردند.

در این جلسه درخصوص ضرورت تعاملات مثبت با کارشناسان رسیدگی کننده سازمان های بیمه گر، بررسی مورد به مورد سرفصل های کسورات، ضرورت نظارت بر عملکرد پزشکان و سایر گروه های ارائه کننده خدمت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد