لیست اخبار صفحه :28
راه اندازی میزخدمت الکترونیک برای دسترسی بیماران به خدمات درمانی و دارویی

با عنایت به لزوم سهولت و دسترسی بیماران به خدمات درمانی و دارویی و با توجه به ضرورت کاهش تردد بیماران به منظور رفاه بیشتر آنان و با پیگیری دکتر فاطمه خزاعی، سرپرست اداره پیوند و بیماری های خاص، بستر ارائه خدمات به بیماران خاص در قالب میز خدمت الکترونیک در این معاونت فراهم شد. در همین راستا جلسه آموزشی با حضور کارشناسان اداره پیوند و بیماری های خاص توسط مهندس هاشم اسماعیل بیگی، مدیر امور عمومی معاونت درمان روز دوشنبه هفتم آذر 1401 برگزار شد.

چهارمین کارگاه آموزشی شناسایی مرگ مغزی

دوره آموزشی شناسایی مرگ مغزی با هدف ارتقاء آگاهی پرستاران بخش های اورژانس و ICU بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در خصوص شناسایی مرگ مغزی و اطلاع به موقع به واحدهای فراهم آوری دانشگاه برگزار شد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان: تقویت عملکرد دفاتر بهبود کیفیت بیمارستان ها به عنوان بازوهای مدیریتی، نقش اساسی در بهبود کیفیت خدمات دارد

مراسم گرامیداشت روز ملی کیفیت با شعار «کیفیت از من آغاز می شود» با حضور مدیران نظارت و اعتباربخشی و تعالی بالینی امور بیمارستان های معاونت درمان برگزار شد.

بررسی چالش های واحد فراهم آوری اعضا دانشگاه

در جلسه بررسی چالش های فراهم آوری اعضا که با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، در خصوص مطالبی چون انحصاری شدن برخی از خدمات در مراکز درمانی، تحلیل تعرفه های فعلی در خصوص فرآهم آوری بافت و ارسال به وزارت متبوع، تصویب تعرفه ها در هیئت رئیسه دانشگاه، تأمین اعتبارات لازم برای clean room، مرتفع شدن مسائل حقوقی و تعیین تکلیف نیروی انسانی واحد فراهم آوری ارگان و بافت و ... بحث شد.

کارگاه آموزشی برنامه ارتقا سلامت روانی-اجتماعی

در کارگاه آموزشی برنامه ارتقا سلامت روانی-اجتماعی درخصوص دستورالعمل، نحوه اجرا در بیمارستان ها، چگونگی تکمیل فرم های برنامه ارتقا سلامت روانی-اجتماعی کارکنان و همچنین نحوه ارجاع و پیگیری توضیحاتی ارائه شد.

تاکید مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی  معاونت درمان بر ضرورت بهره گیری از کلینیک مجازی به منظور توسعه خدمت ویزیت و تسهیل در ارائه خدمت به بیماران

تاکید مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان بر ضرورت بهره گیری از کلینیک مجازی به منظور توسعه خدمت ویزیت و تسهیل در ارائه خدمت به بیماران

جلسه هماهنگی در خصوص پیاده سازی کلینیک مجازی با حضور دکتر علی گنجعلیخان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی در معاونت درمان برگزار شد.

Enter your desired term to search
Theme settings