• تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 08:11

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با دستگاه ماموگرافی و اجزای تشکیل دهنده و اصول نگهداشت آن

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سومین دوره آموزشی حضوری اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه در سال 1402 با عنوان آشنایی با دستگاه ماموگرافی و اجزای تشکیل دهنده و اصول نگهداشت آن در روز سه شنبه بیست و هفتم تیر 1402در معاونت درمان برگزار شد.
این جلسه با تدریس مهندس رضا دیوان دری، عضو هیئت رئیسه شرکت پایامدالکترونیک و با حضور کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی و پرتوپزشکی معاونت درمان و مسئولان و کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه برگزار شد.
 در این جلسه مهندس دیوان دری راجع به شیوع سرطان سینه، عوامل ابتلا، اهمیت پیشگیری و روش های تشخیص آن صحبت کردند و به بررسی اجزا دستگاه ماموگرافی بلوک دیاگرام آن پرداختند. وی اصول نگهداشت این دستگاه را از دید مراجع بین المللی بیان کرد.

• گروه خبری : جلسات,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
سارا امانی فرد

سارا امانی فرد

0 Comments for this article