• تاریخ انتشار : 1403/05/03 - 07:46

جلسه هم اندیشی کارشناسان اقتصاد درمان مراکز درمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه هم اندیشی کارشناسان اقتصاد درمان مراکز درمانی دانشگاه با حضور سارا اخوان، رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، کارشناسان اداره اقتصاد درمان معاونت درمان، مسئولان درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، روز سه شنبه 2 مرداد 1403 در این معاونت برگزار شد.

سارا اخوان حضور مسئولین درآمد بیمارستان ها در کنار کارشناسان را در انجام امور تخصصی همچون تحلیل هزینه درآمد موثر دانست.

در این جلسه درخصوص بخشنامه کودکان زیر هفت سال، دستورالعمل بیماران خاص و صعب العلاج، کسورات بیمارستانی، زنجیره ارجاع بیماران، داشبورد اطلاعاتی اقتصاد درمان، نسخه الکترونیک بیمه نیروهای مسلح و تعرفه پرستاری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه حاضرین به بیان چالش های مختلف در حوزه اقتصاد درمان پرداختند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهرنوش عمادی