• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 12:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 514
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم نکوداشت هفته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل، تبیین دستاوردها، تبادل نظرات و پیشنهادات و قدردانی از فعالان مراکز تحت پوشش دانشگاه، نشستی با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دبیران کمیته مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی، کارگروه ها، شبکه های بهداشت و درمان و دانشکده های دانشگاه در روز چهارشنبه 10 آبان 1402 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل، تبیین دستاوردها، تبادل نظرات و پیشنهادات و قدردانی از فعالان مراکز تحت پوشش دانشگاه، نشستی با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دبیران کمیته مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی، کارگروه ها، شبکه های بهداشت و درمان و دانشکده های دانشگاه در روز چهارشنبه 10 آبان 1402 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
دکتر ناطقی گفت: پدافند غیرعامل از موضوعات حائز اهمیت است چراکه بحث های بحرانی مثل آتش سوزی، سایبری و ... در آن وجود دارد، این موارد از نوعی است که وقتی رخ می دهند، اهمیت آن مشخص می شود. یکی از مولفه های نشان دهنده مدیریت صحیح در یک مجموعه، پیشگیری است. علیرغم اهمیت بهداشت و درمان در جهان، ما سیستم بهداشت و درمان مدرن نداریم چراکه در اینجا ضرورت فدای فوریت می شود. پدافند غیرعامل در ذیل پیشگیری تعریف می شود و عاملی است که نشان می دهد مدیران و کارکنان توانسته اند به روز، کارآمد و مدبرانه عمل کنند. ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران دست به دست هم دادیم تا پدافند غیرعامل به سر انجام مطلوبی برسد.
دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی گفت: پدافند غیرعامل، آمادگی و شرایطی است که ما بتوانیم در زمان بحران پاسخگو باشیم. در فاز پیشگیری، نوع کار پدافند غیرعامل با نوع کار مدیریت بحران یکسان است. در پدافند غیرعامل کارهایی انجام می شود تا سازمان توانمند شود و اگر احیانا بحرانی اتفاق افتاد، بشود به سلامت از آن عبور کرد. باید در مراکز استانداردهایی مدنظر قرار داده شود که در این صورت، در زمینه های ساختمانی، فنی، مهندسی و خدمات غیر سازه ای که نوعی مقاوم سازی و رفع مشکلات واحد هاست، تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: اگر سیاست گذاران اصلی یک مجموعه به کاری اعتقاد نداشته باشند، زیر مجموعه آن علیرغم تلاش بسیار، باز هم به نتیجه نمی رسد و خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران، روسا بسیار در این خصوص جدی هستند.

  • گروه خبری : جلسات,اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 250228
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه