• تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 12:23

چهارمین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت با محوریت پیگیری و ترخیص بیماران بین الملل

چهارمین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت با حضور شیما هادوی، کارشناس مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان به عنوان مدرس دوره روز پنجشنبه 2 شهریور در بیمارستان یاس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، چهارمین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت با حضور شیما هادوی، کارشناس مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان به عنوان مدرس دوره، سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان، کارشناسان IPD بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز پنجشنبه 2 شهریور در بیمارستان یاس برگزار شد.
هادوی در چهارمین جلسه این دوره که با محوریت پیگیری و ترخیص بیماران بین الملل بود، در خصوص این فرآیند، ویزیت مجازی بیمار بین الملل، مشکلات و چالش های آن توضیح داد.
در ادامه کارشناسان IPD و مسئولان پذیرش بیمارستان ها، درباره ابعاد مختلف فرآیند پیگیری و ترخیص بیماران بین الملل به بحث و تبادل نظر پرداختند و تجارب مرتبط در این زمینه را به اشتراک گذاشتند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار گردشگری سلامت
شیما هادوی

شیما هادوی