رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت، بر نقش مداخلات مددکاران اجتماعی در پیشگیری از بروز خشونت خانگی تاکید کرد
دومین دوره آموزشی "آشنایی با نشانه های خشونت خانگی و نحوه مداخله مددکاری اجتماعی در آن" ویژه مددکاران اجتماعی شاغل در مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دومین دوره آموزشی "آشنایی با نشانه های خشونت خانگی و نحوه مداخله مددکاری اجتماعی در آن" با تدریس دکتر جوادی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای مددکاران اجتماعی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه در روز شنبه بیست و هشتم خرداد 1401 برگزار شد.
هدف اصلی این دوره، شناسایی مداخلات مؤثر مددکاران اجتماعی در مواجهه با افراد مورد خشونت خانگی مراجعه کننده، به مراکز درمانی از یک طرف و آشنایی بیشتر مددکاران اجتماعی مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه با یکدیگر به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای افزایش همکاری های مشترک به منظور حمایت از گروه های هدف مددکاران اجتماعی به ویژه افراد خشونت دیده از طرف دیگر بود.
در ابتدای دوره، ضمن اشاره به رویکردهای پایه و اصلی مورد استفاده در مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی در مواجهه با افراد مورد خشونت خانگی و فرآیند اجرای آن در این زمینه، مشارکت کنندگان دوره به پنج گروه تقسیم شده و روایت های متفاوت از افراد خشونت دیده در هر گروه مورد بررسی قرار گرفته و فرآیند مداخله مددکاری اجتماعی برای حمایت از آن ها به صورت عملی اجرا شد.
همچنین در این دوره، در خصوص افزایش آمارهای خشونت در ایران و جهان و تأثیر شرایط پاندمیک کرونا بر آمارهای مربوط به خشونت خانگی مطالبی عنوان شد.
در انتهای دوره، با طرح سوال های چالشی در زمینه عوامل تأثیرگذار در افزایش آمارهای خشونت خانگی در کشور، نقش فرهنگ در حوزه خشونت خانگی، منابع اجتماعی موجود در جامعه جهت حمایت از موارد خشونت خانگی و...، دیدگاه های مددکاران اجتماعی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر