• تاریخ انتشار : 1403/06/03 - 11:32

برگزاری کارگاه عملی مدیریت خطر/خطا با رویکرد پیشگیرانه

اداره کیفیت و اعتباربخشی این معاونت کارگاه عملی مدیریت خطا/خطر با رویکرد پیشگیرانه را با حضور مسئولین بهبود کیفیت و مسئولین ایمنی بیمار بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی در روز سه شنبه 30 مرداد 1403 معاونت درمان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اداره کیفیت و اعتباربخشی این معاونت کارگاه عملی مدیریت خطا/خطر با رویکرد پیشگیرانه را با حضور مسئولین بهبود کیفیت و مسئولین ایمنی بیمار بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی در روز سه شنبه 30 مرداد 1403 معاونت درمان  برگزار کرد.

سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان و دکتر یاسمین مولوی، مسئول بهبود کیفیت بیمارستان بهرامی به مباحث مدیریت خطر در حوزه سلامت، چگونگی شناسایی و تحلیل خطرات احتمالی با هدف کاهش یا پیشگیری از بروز خطاها/خطرات پرداختند.
در این دوره نمونه ای از فرایندها بصورت گام به گام در قالب
fmea مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی