• تاریخ انتشار : 1402/05/15 - 13:11

نشست هم اندیشی بررسی و اصلاح فرآیند ترخیص در مراکز تابعه دانشگاه

با توجه به طولانی بودن فرآیند ترخیص و نارضایتی مراجعه کنندگان به بیمارستان های دانشگاه، نشستی به منظور بررسی فرآیند ترخیص و اصلاح آن با حضور مدیران و کارشناسان مربوطه در روز شنبه چهاردهم مرداد 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با عنایت به فرآیند کنونی ترخیص بیمار در بیشتر مراکز و ارجاع همراه بیمار به واحد ترخیص/ درآمد برای انجام امور ترخیص، وجود مشکلات زیادی به عنوان پیامد تاخیر در ترخیص بیمار از جمله تاخیر در فرآیند پذیرش بیمار جدید، کاهش درصد اشغال تخت، هزینه های مالی اضافی در بیمارستان و ... جلسه ای با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، سرپرست مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد، کارشناسان اداره اقتصاد درمان و مدیران و مسئولین درآمد و ترخیص تعدادی از بیمارستان ها برگزار شد.
در این نشست ضمن بررسی چالش های موجود در فرآیند کنونی ترخیص در بیمارستان ها، پیشنهاداتی برای اصلاح سیر ترخیص به عنوان استراتژی اصلی در مدیریت بیمارستان به منظور نیل به هماهنگی درون بخش و ارتقا کیفیت خدمات بیمارستانی ارائه شد.
دکتر گنجعلی خان، ضمن تاکید بر تسهیل فرآیندها برای راحتی بیماران مراجعه کننده گفت: با همفکری و همکاری با یکدیگر می توان علی رغم وجود محدودیت ها و مشکلات فرآیندهای ترخیص را در بیمارستان ها اصلاح کرد و رضایت بیماران را افزایش داد.
وی افزود: لازم است تا همه خدمات و لوازم مصرفی برای بیمار بستری روزانه در سیستم HISثبت شود تا در روز ترخیص، بدون چالش و تاخیر، فرآیند ترخیص انجام پذیرد. همچنین این فرآیند باید در بخش ها و توسط منشی بخش انجام شود تا از رفت و آمد همراه بیمار در قسمت های مختلف بیمارستان جلوگیری شود.
 حاضرین ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص موارد ذکر شده، چالش ها و مشکلات موجود در بیمارستان های خود را بیان کردند و مقرر شد جلسات هم اندیشی دیگری نیز برای اصلاح این فرآیند برگزار شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهدیه قانع