• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 08:31

جلسه آموزشی گردشگری سلامت

جلسه آموزشی گردشگری سلامت با حضور سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان و کارشناسان IPD بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه 8 خرداد 1403 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه آموزشی گردشگری سلامت با حضور سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری معاونت درمان و کارشناسان IPD بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز سه شنبه 8 خرداد 1403 در معاونت درمان برگزار شد.

حسینی در این جلسه، مسائلی در خصوص فرآیند ارجاع بیماران بین الملل و نحوه پاسخگویی به پرونده های این بیماران، سایت گردشگری سلامت، توسعه ویزیت مجازی و آمادگی برای حضور فعال در رویدادهای گردشگری سلامت مطرح کرد. همچنین درباره مشکلات و چالش های موجود در مراکز تحت پوشش توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه کارشناسان IPD، درباره مسائل مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند و مشکلات مرتبط در این زمینه را مطرح کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار گردشگری سلامت
فاطمه حسینی
نویسنده