اختلال شخصیت وابسته
اختلال شخصیت وابسته، علایم، پیشگیری و درمان
مبتلایان به اختلال شخصیت وابسته اغلب دارای رفتارهای مطیعانه نسبت به سایرین هستند. اغلب در تصمیم گیری ها با مشکل مواجه اند و به تنهایی نمی توانند عمل کنند. آن ها به دوستان یا خانواده و یا یک شخص خاص اتکای زیادی دارند و حتی برای تصمیم گیری های فردی و کوچک نیز به آن ها وابسته اند
اختلال شخصیت اجتنابی
اختلال شخصیت اجتنابی یا دوری گزین
اختلال شخصیت اجتنابی یکی از انواع اختلالات شخصیت است که میتواند روح و روان فرد را بی آزارد و نحوه ارتباط او با دیگران را تحت کنترل درآورد. این اختلال با علائمی مانند پرهیز اجتماعی و عدم برقراری ارتباط با دیگران، احساس ترس و اضطراب نسبت به طرد شدن و ... بروز میکند.
افسردگی تابستانی
راهکارهای فرار از چنگ افسردگی تابستانی
در حالی که تابستان معمولا با تعطیلات و تفریح همراه است، فصل گرمتر میتواند استرسهای خاص خودش را در پی داشته باشد.
اختلال شخصیت خودشیفته، علل و درمان آن
فرد مبتلا به اختلال شخصیت خود شیفته، دارای اعتماد به نفس بالا و کاذب است و خواستار توجه و تحسین دیگران است و معمولا در مهارت همدلی با دیگران ضعف دارد. از ویژگی های مشترک این افراد می توان به مواردی مثل نیاز به تحسین، عدم همدلی با دیگران و بزرگ نمایی کردن اشاره کرد.
اختلال دوقطبی چیست، علایم و راه های تشخیص و درمان کدام است؟
اختلال دوقطبی میتواند در هر سطحی سبب بروز مشکلاتی در پیشبرد امور عادی افراد شود. اختلال دوقطبی عمدتا در قالب شیدایی و افسردگی بروز میکند که دلایل مختلفی چون ساختار ژنتیکی، ساختار مغزی و محیط پر اضطراب دارد. البته دلایل دیگری نیز وجود دارد که از سطح پایینتری از اهمیت برخوردار هستند.
اسکیزو فرنی به زبان ساده
اسکیزوفرنی به زبان ساده یک اختلال روانشناختی مزمن است و افراد مبتلا به این اختلال تحریف واقعیت را تجربه می کنند. آنها همچنین دچار توهم یا هذیان می شوند.در توضیح اسکیزوفرنی به زبان ساده، علت دقیق اسکیزوفرنی ناشناخته است. محققان بر این باورند که عوامل متعددی می توانند در این امر نقش داشته باشند.با درمان مناسب، اکثر افراد مبتلا به اسکیزوفرنی می توانند زندگی پربار و رضایت بخشی داشته باشند. بسته به شدت این بیماری و میزان موفقیت آنها و ادامه درمان، آنها باید بتوانند با خانواده خود یا در محیط های اجتماعی زندگی کنند. نه در بیمارستان های روانی و به صورت طولانی مدت.
مراقبه و اضطراب
مدیتیشن یا مراقبه درمانی برای اضطراب
مدیتیشن یا مراقبه یکى از درمان هاى پیشرفته امروزى بشمار مى رود و مى توان آنرا تحت عنوان «طب فکرى-بدنی» طبقه بندى کرد. در بعضى موارد مدیتیشن به منظور یک روش درمانى مکمل در کنار سایر درمان ها به بیمار توصیه مى شود. استفاده از مدیتیشن براى درمان چیز جدیدى نیست.
آلزایمر چیست؟
نشانه ها، تشخیص و درمان بیماری آلزایمر
یکی از آشناترین نام هایی که این روزها می توان درباره بیماری ها و ناهنجاری های ذهنی شنید نام آلزایمر است. این بیماری در سنین معمولا پیری بیشتر خود را نشان می دهد. به طوری که افزایش سن با تحلیل رفتن توانایی های ذهنی افراد و در نتیجه افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر رابطه مستقیم دارد.
تاثیر دمای بالای هوا بر سلامت روان
موجهای گرما در تابستان نه تنها میتواند سلامت جسمی افراد را به خطر بیندازد، بلکه میتواند سلامت روانی آنها را هم در معرض تهدید قرار دهد دماهای بسیار بالا میتواند بر قدرت شناختی افراد اثر بگذارد و به این ترتیب توانایی فکر کردن واضح، تصمیمگیری، برقراری ارتباط درست و انجام اقدامات محافظتی را از آنها سلب کند.کارشناسان میگویند برای حفظ سلامت روانی در میانه موج گرمای تابستانی تا حد ممکن خود را از گرما دور نگهداشته، اگر کار در محیط بیرون اجتنابناپذیر است به طور مکرر وقفهای برای استراحت به خود داده و آب بدن را تامین کنید.